Hoofdmenu

KSO Vasteloavendskonzeëte in Theater Kerkrade op 9 en 10 Februari

Na twee jaar gedwongen coronapauze maken de bekende en in Parkstad zeer geliefde Carnavalsconcerten van KSO Kerkrade een herstart. Van de Jardemars tot en met ‘t Sjunste op de Welt. Met daartussen bijzondere mooie hoogwaardige muziek van het KSO-orkest onder leiding van top dirigente Manon Meijs  solisten en een verrassingsact en last but mot least de onvolprezen  sjpassminister Fer Kousen, die altijd opnieuw de lachspieren overuren bezorgt. Natuurlijk geven ook de Kerkraadse carnavalsprins en Raad van 11 acte de presence. Aanvang op 9 en 10 februari is 20.11uur. De Vasteloavendskonzeët; de opmaat naar de Drei Dol Daag zijn al jaren steevast uitverkocht. Dus wees er snel bij. Tickets zijn de koop via de Parkstad Limburg Theaters. 

Fotocredit KSO Kerkrade    

Het KSO op Facebook

Het Kerkraads Symfonie Orkest op Facebook bevat veel actuele informatie. Facebook heeft (aan de linkerkant) mogelijkheden om apart de Foto’s, Evenementen etc. te zien.
Dit is ook mogelijk wanneer u zelf geen Facebook account heeft.(Volgend nieuwsbericht) »