Hoofdmenu

Stralende Sterren Gala in Cultuurhuis Heerlen

In Cultuurhuis Heerlen vindt op zaterdag 3 maart de eerste editie van het Stralende Sterren Gala plaats. Tijdens dit bijzondere gala laten mensen met een verstandelijke beperking hun bijzonder muzikaal talent aan een breder publiek zien. De artiesten worden tijdens het gala begeleid door de Heerlense band Company4U. De presentatie is in handen van Kasper en Raymond Clement. Voorafgaand aan het gala op zaterdagavond kunnen mensen deelnemen aan een sponsordiner, gemaakt door Pat’s Tostibar. Aanvang is zaterdag om 20.00 uur. Voor mensen die die dag verhinderd zijn: zondag 4 maart is om 14.30 een reprise voorstelling. De galavoorstellingen zijn echt aanraders. 

Voor meer info en tickets:  www.cultuurhuisheerlen.nl/programma.

Foto: Facebook Cultuurhuis