Hoofdmenu

MAMMA MIA terug in Maastricht

De populaire feelgood musical MAMMA MIA! is dit jaar te zien in een gloednieuwe versie met de grootste ABBA hits en een ware all star cast. November 2023 is MAMMA MIA! te zien in Theater aan het Vrijthof, in Maastricht. 

Brigitte Heitzer vertolkt de rol van Donna en René van Kooten speelt Sam. Wereldwijd werd de musical al door meer dan 60 miljoen bezoekers bezocht. Synopsis: Dochter Sophie staat op het punt te trouwen, terwijl haar moeder op een mooi Grieks eiland met haar bruisende verleden wordt geconfronteerd door een ontmoeting met drie voormalige liefdes. Sophie, die door haar echte vader ‘weggegeven’ wil worden, probeert uit te vinden wie van de mannen dat is. Kortom een musicalfeestje vol romantiek, humor en heerlijke hits! 

De kaartverkoop is maandag 6 februari gestart. Meer info: www.theateraanhetvrijhof.nl  

Foto: www.theateraanhetvrijhof.nl (Volgend nieuwsbericht) »