Hoofdmenu

TEFAF Maastricht gooit schaduw vooruit

The European Fine Art Foundation (TEFAF) presenteert vandaag een speciale preview van 23 kunstwerken die op TEFAF Maastricht te zien zullen zijn. Deze ‘ eerste indruk’ illustreert de enorme aantrekkingskracht van TEFAF Maastricht op kunstliefhebbers, verzamelaars, professionals en museumconservatoren. De kunstbeurs in MECC Maastricht wordt gehouden van 11 tot en met 19 maart 2023. 

TEFAF Maastricht is als een toetssteen voor de wereldwijde kunstmarkt. Tegen de achtergrond van de historische stad Maastricht geeft TEFAF in uiteenlopende verzamelcategorieën een impressie van de reikwijdte en de diepgang van kunst, antiek en design uit een periode van 7.000 jaar kunstgeschiedenis. Op de aanstaande kunstbeurs 2023 zullen 268 exposanten aanwezig zijn. Voor dertien van hen is dat een primeur. Tien galeries nemen dit jaar deel aan de uitgebreide TEFAF Showcase, het toonaangevende podium dat TEFAF sinds 2008 tijdens belangrijke kunstbeurzen aan jonge galeries biedt om zich daar te presenteren. 

Voor aanvullende informatie over TEFAF Maastricht, zie: www.TEFAF.com

Fotocredit: TEFAF Maastricht