Hoofdmenu

Oud-trainer Jurgen Streppel doet Roda JC pijn

Roda JC dat de laatste weken steeds beter in tred leek te komen liep gisteravond in Helmond tegen een 1-0 zeperd op tegen het door oud-trainer Jurgen Streppel gecoachte Helmond Sport. Een vroege treffer van Helmond Sport middenvelder Lorentzen in de achtste minuut bleek uiteindelijk beslissend.  Het betekende de eerste nederlaag van Roda onder de nieuwe trainer-coach Edwin de Graef. 

Roda JC dat met een basisplaats van Romano Postema als steun van frontsoldaat Dylan Vente met een iets offensievere opstelling als de laatste weken gebruikelijk van start ging kon aanvallend geen potten breken. Meer balbezit, twee keer zoveel corners als de thuisploeg maar slechts acht schoten op doel waarvan nul tussen palen was de balans na 90 minuten. Helmond Sport kon in het tactische steekspel niet echt veel betere cijfers overleggen. Maar de enige bal tussen de palen was wél raak. Roda JC probeerde daarna  de bakens te verzetten. Dat lukte echter niet. Het was een bittere tegenvaller. De ontgoocheling bij de geel-zwarten droop er na afloop dan ook vanaf.         

Foto:Peter Trompetter Fotografie