Hoofdmenu

Lilian Marijnissen gaat op 24 februari in Filmhuis De Spiegel in Heerlen in gesprek over de Winst van eerlijk delen

Sinds kort ligt het boek ‘De winst van eerlijk delen’ van Lilian Marijnissen in de winkels. De SP Partijleider en Fractieleider in de Tweede Kamer gaat er de komende tijd ermee het land in. De aanstaande provinciale hebben dan ook rechtstreekse gevolgen voor de stoelverdeling un de senaat. De eerste kamer kan een klop geven op bestaand beleid of aan sommige maatregelen een halt toeroepen. De SP vindt nadrukkelijk dat het anders moet. Daarom gaat Lilian Marijnissen er in het hele land over in gesprek met burgers. Na volle zalen in Haarlem, Amersfoort, Breda en Groningen, gaat ze vrijdag 24 februari in Heerlen met journalist  Leon Verdonschot in gesprek over haar boek De Winst van Eerlijk delen. En natuurlijk ook met aanwezigen in de zaal. De avond in de Spiegel wordt opgeleukt met live muziek van Niels Geusebroek, o.a.  bekend van de hit ‘Year Of Summer’.  Achteraf signeert Lilian Marijnissen haar boek graag voor de liefhebbers. Iedereen is van harte welkom.

 •Tijd: Inloop vanaf 19.30 uur, start avond 20.00 uur

•Locatie: Filmhuis De Spiegel. Adres: Stationsplein 5, 6411 NE in Heerlen  

•De toegang is gratis. .