Hoofdmenu

Roda JC verlengt contract topscoorder Dylan Vente tot medio 2024

Roda JC heeft het contract met aanvalsleider Dylan Vente met een jaar verlengd tot de zomer van 2024. Door een optie in de eerder afgesloten overeenkomst kon de Kerkraadse vereniging dat besluit eenzijdig nemen. Daarmee voorkomt Roda dat haar meest begeerde speler komende zomer transfervrij kan vertrekken.  En bij een eventueel nieuw bod op de spits een hoger transferbedrag kan worden bedongen.  

Ex-Feyenoord spits Dylan Vente presteerde lang voortreffelijk bij Roda JC. Met 39 doelpunten in 68 wedstrijden namens Roda, lagen in de winterstop meerdere clubs uit binnen- en buitenland op de loer. De transfersommen die geboden werden op de topscoorder van de Keuken Kampioen Divisie kwamen echter niet in de buurt van het prijskaartje met zeven nullen dat Roda in gedachten heeft. 

Na de winterstop belandde Dylan Vente zoals meerdere teamgenoten in een vorm dip. Sinds de jaarwisseling scoorde de aanvalsleider nog maar één treffer. Desondanks wil Roda alles op alles zetten om Vente langer: lees ook na de zomer van 2024 – in het Parkstad Limburg Stadion te houden. 

Foto: Peter Trompetter Fotografie