Hoofdmenu

Pop meets classic onder leiding van maestro Guido Dieteren.

Guido Dieteren en The European Pop Orchestra slaan al jaren een unieke brug tussen pop en klassiek. Hun concerten zijn een muzikale totaalbeleving vol romantiek, ontroering en passie. Samen met zangeres Wendy Kokkelkoren staan Guido en zijn European Pop Orkestra garant voor één groot feel good muziekspektakel. Zaterdag 25 maart valt er in de RABOzaal van Parkstad Limburg Theater Heerlen opnieuw te genieten van feel good muziekspektakel. Aanvang 20.00.   

The Maestro & The European Pop Orchestra is een eigentijds poporkest onder leiding van orkestleider, vioolsolist en componist Guido Dieteren. Samen met zangeres en echtgenote Wendy Kokkelkoren, bewijzen Guido en zijn orkest dat pop en klassiek harmonieus samengaan. De pop meets classic muziekstijl staat garant voor een muzikale totaalbeleving vol romantiek, ontroering, passie en energie. Bekende melodieën worden in een nieuw jasje gestoken en aangevuld met talrijke eigen gecomponeerde werken van Guido.

Over Maestro Guido Dieteren 

Guido Dieteren (1974) is orkestleider, vioolsolist, arrangeur en componist. Reeds op jonge leeftijd vestigde hij zijn naam als dirigent, violist en solist. Samen met zijn orkest speelt hij over de hele wereld. Daarnaast werkte Guido tijdens de Symphonica in Rosso-concerten als musical director samen met vele (inter)nationale artiesten zoals Lionel Richie, Andrea Bocelli, Diana Ross, DJ AfroJack, Simply Red, Caro Emerald, Marco Borsato, Doe Maar, Anouk en vele anderen.

Over Wendy Kokkelkoren  

Wendy Kokkelkoren (1975) is zangsoliste en sopraan van The Maestro & The European Pop Orchestra. Zij studeerde solozang aan het conservatorium van Maastricht. Naast vele optredens en opnames met The Maestro & The European Pop Orchestra heeft Wendy ook twee solo CD’s uitgebracht: Feelings en Aria’s & More.

Meer info en tickets: www.plt.nl« (Vorig nieuwsbericht)
(Volgend nieuwsbericht) »