Hoofdmenu

Kindermuziekweek 2023

Vandaag 8 maart is het nationale vrouwendag. Een mooie gelegenheid om ook Izaline Calister, de koningin van de tumbo voor het voetlicht te brengen. 

Izaline zet er zich met hart en ziel voor in dat de liedjes uit haar jeugd – een bonte verzameling kinderliedjes van Curaçao, Aruba en Bonaire- niet verloren gaan. Ze zingt de liedjes met aanstekend enthousiasme in zowel het Papiaments als on het Nederlands. 

Izaline krijgt op het podium ondersteuning van de muzikale duizendpoot Thijs Borsten bekend van de succesvolle cd-serie Trapperdetrap en de Liedjesatlas) en percussionist Danny Rombout. 

Het gebeuren in notendop:  Het lukt Izaline niet om in slaap te komen. In het schemergebied tussen dag en nacht is haar slaapkamer een plek waar knuffels tot leven komen, een schimmenspel leidt tot een groot dansfeest en er wordt zelfs gevoetbald! Izaline beleeft allerlei avonturen waarbij de vrolijkste kinderliedjes voorbijkomen. Is het een droom, of is dit echt?

Kindermuziekweek: De Wereld Rond

De Kindermuziekweek heeft dit jaar als thema ‘De Wereld Rond.’ ‘De Wereld Rond’ gaat ook over alle soorten muziek en de verschillende muziekinstrumenten die er over de hele wereld zijn

In de pers

“Door de interactie en het eenvoudige maar goed bedachte script slagen Izaline, Thijs en Danny, op percussie, er in de aandacht van het jonge publiek een uur vast te houden. En ik denk dat ze met gemak nog even hadden kunnen doorgaan! Na een verdiende staande ovatie stappen wij vrolijk het theater uit. En thuis wordt drie dagen later nog altijd fanatiek gedanst als een ‘blenchi’!” – Theaterparadijs

Meer info en tickets: www.parkstadlimburgtheaters.nl 

ZO 2 APR 2023 PLT Heerlen, Limburgzaal 15.00 

Bon Dia, Goeiemorgen Muziektheatervoorstelling (4+)

Izaline Calister & Thijs Borsten/ vanaf 4 jaar