Hoofdmenu

Muziektheater voorstelling Bon Dia, Goeiemorgen Izaline Calister zingt de vrolijkste 2-talige kinderliedjes (4+) -2 april om 15.00 Theater Heerlen-

Izaline Calister, de koningin van de tumba en Thijs Borsten, de koning van de kinderliedjes zijn wat van plan dit seizoen en alle kinderen mogen het weten!
Wat doe je als je niet kunt slapen? Het lukt Izaline niet om in slaap te komen. In het schemergebied tussen dag en nacht is haar slaapkamer een plek waar knuffels tot leven komen, een schimmenspel leidt tot een groot dansfeest en er wordt zelfs gevoetbald! Izaline beleeft allerlei avonturen waarbij de vrolijkste kinderliedjes voorbijkomen. Is het een droom, of is dit echt?

‘Bon Dia, Goeiemorgen’ is een muziektheatervoorstelling (4+) gebaseerd op het gelijknamige liedjesboek1 dat een bonte verzameling bevat van traditionele kinderliedjes van Curaçao, Aruba en Bonaire. De liedjes worden tweetalig, in zowel het Papiaments als het Nederlands gezongen door Izaline Calister en begeleid door pianist Thijs Borsten (bekend van de succesvolle cd-serie Trapperdetrap en de Liedjesatlas) en percussionist Danny Rombout. Kiki Jaski verzorgt het script en de regie.

 

‘Bon Dia, Goeiemorgen’ komt voort uit de samenwerking tussen theatermaker, muzikant en arrangeur Thijs Borsten en singer/songwriter en theatermaker Izaline Calister. De kracht van hun samenwerking is humor en muzikaliteit waarbij deze bijzondere, oude kinderliedjes, die ook voor volwassenen leuk zijn, op speelse manier weer een nieuw leven krijgen. Thijs en Izaline maakten eerder: ‘Het eiland van mijn vader’ (2019), ‘Van de Andere Kant’ (2022) en in opdracht van het Concertgebouw: ‘Liedjes zonder Grenzen’ (4+) samen met regisseur Kiki Jaski.

Izaline Calister – zang, Danny Rombout – percussie, Thijs Borsten – piano, gitaar Victor Modderkolk – rekwisieten, Kiki Jaski – regie, Rijk Jacobs – techniek

www.bondiagoeiemorgen.nl

Tickets : https://www.plt.nl/programma/bon-dia-goeiemorgen-izaline-calister-thijs-borsten-vanaf-4/02-04-2023-15-00