Hoofdmenu

TEFAF Opent zaterdag, veiligheidseisen fors aangescherpt.

Zaterdag 11 maart is in het MECC de publiekopening van de 36ste editie van The European Fine Art Foundation (TEFAF). De mondiaal gerenommeerde kunstbeurs keert terug naar het MECC met een breed aanbod van exposanten in de haar kenmerkende stijl van historisch herontdekte werken, ongeëvenaarde kunst en verzamelobjecten van museumkwaliteit. 

Naast wereldwijd toonaangevende exposanten van kunst biedt TEFAF Maastricht ook ruimte aan een uitgebreide Showcase-sectie die geheel gewijd is aan nieuw en opkomend talent. Terwijl er eerder ruimte was voor zes exposanten nemen hier in 2023 tien galeries aan deel. De exposanten in de TEFAF Showcase 2023 zijn Ambrose Naumann Fine Art (VS), Ben Hunter (VK), Callisto Fine Arts (VK), Elliott Fine Art (VK), Frédérick Mouraux Gallery (België), Galerie Maxime Flatry (Frankrijk), Miriam Di Penta Fine Arts (Italië); Pingel Rare Books (Frankrijk), Willoughby Gerrish (VK) en Zebregs&Röell Fine Art and Antiques uit Nederland.

Voor de 2023 editie van TEFAF Maastricht wordt verder een gevarieerd en levendig programma van discussies, evenementen en tours georganiseerd voor de beursbezoekers: TEFAF Talks, TEFAF Meet the Experts en TEFAF Tours. De veiligheidseisen zijn na de spectaculaire en spraakmakende roof van in 2022 fors aangescherpt in het MECC. Er zijn detectiepoortjes bij de ingangen en jassen en tassen groter dan A4 formaat komen niet door de toegangscontrole. 

TEFAF Maastricht Zaterdag 11 maart t/m zondag 19 maart. Openingstijden 11.00-19.00. 

Voor aanvullende informatie over TEFAF Maastricht, zie: www.TEFAF.com

 

Foto: Salomon Lilian