Werkgelegenheid in Parkstad? De top 10 grootste bedrijven in Heerlen!

Werkgelegenheid Parkstad

Zin in een nieuwe carrière-uitdaging? Dan zit je in Heerlen goed! Met bijna 7.370 bedrijven om uit te kiezen, barst deze stad van de mogelijkheden. We hebben een top 10 samengesteld van de bedrijven die echt het verschil maken in de regio. Limburgse vacatures zijn hier in overvloed te vinden! Van internationale spelers tot lokale ondernemers, deze organisaties zijn continu op zoek naar nieuw talent. Wie weet wacht jouw droombaan wel bij één van deze toppers!

CBS

Droom je ervan om te werken met cijfers en statistieken? Bij het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) in Heerlen ben je aan het juiste adres. Hier kun je bijdragen aan het verzamelen en analyseren van data die Nederland verder helpen. Wie weet ontcijfer jij de volgende belangrijke trend! Kom bij het CBS en maak het verschil met cijfers.

GGD Zuid-Limburg

Gezondheid en welzijn staan centraal bij de GGD Zuid-Limburg. Hier werk je aan projecten die echt impact hebben op de gemeenschap. Van gezondheidsbevordering tot crisisbeheer, geen dag is hetzelfde. Heb jij een passie voor publieke gezondheid? Sluit je aan bij GGD Zuid-Limburg en maak het verschil!

Innovo

Wil je meebouwen aan de toekomst van het onderwijs? Bij Innovo draait alles om innovatie in het basisonderwijs. Je komt terecht in een creatieve omgeving waar jouw ideeën de ruimte krijgen om te groeien. Klaar om de volgende generatie te inspireren? Kom werken bij Innovo!

Open Universiteit

De Open Universiteit in Heerlen biedt jou een unieke kans om te werken in de wereld van afstandsonderwijs. Hier help je studenten hun dromen waar te maken, ongeacht hun locatie. Of je nu een passie hebt voor onderwijs, IT of onderzoek, bij de Open Universiteit vind je een plek die bij je past. Sluit je aan en maak leren toegankelijk voor iedereen!

Zuyderland

Bij Zuyderland draait alles om zorg met een hart. Werken in dit topziekenhuis betekent deel uitmaken van een hecht team dat elke dag het verschil maakt voor patiënten. Er is volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Klaar om de handen uit de mouwen te steken? Kom werken bij Zuyderland en zorg samen voor de beste zorg!

SVO|PL

Bij SVO|PL draait alles om het beste uit leerlingen halen. Deze scholengroep biedt een inspirerende werkomgeving waar jouw passie voor onderwijs tot bloei komt. Samen met gemotiveerde collega’s werk je aan het ontwikkelen van uitdagend en innovatief onderwijs. Heb jij creatieve ideeën en een hart voor leerlingen? Sluit je aan bij SVO|PL en maak het verschil in het onderwijs!

RD4

Duurzaamheid en een schone leefomgeving staan voorop bij RD4. Hier werk je aan milieuprojecten die Heerlen en omgeving groener maken. Met een team van enthousiaste collega’s zorg je ervoor dat afvalbeheer en recycling op rolletjes lopen. Kom werken bij RD4 en draag bij aan een duurzame toekomst!

MeanderGroep

Zorg met een glimlach, dat is werken bij de MeanderGroep. Hier zet je je dagelijks in voor de best mogelijke zorg voor ouderen en hulpbehoevenden. Met een warm en betrokken team maak je echt het verschil in het leven van anderen. Klaar om je zorgzame kant te laten zien? Sluit je aan bij MeanderGroep en zorg met je hart!

VISTA college

Werken bij VISTA college betekent bijdragen aan de toekomst van duizenden studenten. Hier help je hen hun dromen en ambities te verwezenlijken. In een dynamische en stimulerende omgeving kun je je creativiteit. Zin om deel uit te maken van een innovatief en bevlogen team? Kom dan werken bij VISTA college!

Mondriaan

Bij Mondriaan sta je klaar voor mensen die hulp nodig hebben bij geestelijke gezondheidszorg. Je werkt in een omgeving waar empathie en professionaliteit hand in hand gaan. Wil jij een positieve impact maken op het leven van anderen? Sluit je aan bij Mondriaan en maak het verschil in de geestelijke gezondheidszorg!

Ben je op zoek naar een uitdagende baan in Heerlen? Dan is het dus een goed idee om alle vacatures in Heerlen door te struinen in de zoektocht naar een leuke baan bij een van deze bedrijven! We hopen dat deze top 10 jou helpt om je draai te vinden in Parkstad!