Condoleanceregister

Helaas is Lucho Carreno (de eigenaar van ParkstadActueel.nl) aan ons onttrokken. Een gepassioneerd fotograaf en nieuwsredacteur is hiermee niet meer onder ons. Namens de familie mogen wij een digitaal condoleanceregister open stellen. Hieronder kunt u uw condoleancebericht achterlaten.

Met dit condoleanceregister willen wij u de mogelijkheid geven om uw herinneringen, verhalen van ontmoetingen met Lucho en medeleven kenbaar te maken. Wij zijn als familie blij met herinneringen die u wilt delen!

 

Schrijf een nieuw bericht in het condoleanceregister voor Lucho Carreno

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
27 berichten.
Henny lemaire schreef op 17 december 2022
Heel veel sterkte met dit grote verlies
Ruben schreef op 17 december 2022
Hey Lucho, ik ken je al heel wat jaartjes. Wat begon als een simpele opdracht voor het beter maken van luchocarreno.nl groeide al vrij snel uit tot een grote passie van je. ParkstadActueel.nl.. Wat zat ik ernaast toen ik dacht dat ik er maar even mee bezig zou zijn. Nu bijna 7 jaar later ben ik er nog regelmatig mee bezig en dat allemaal omdat ik het zo mooi vind dat jij je er zo voor geeft. We maken dit een succes zei je altijd, man wat is je dat gelukt met meer dan 200.000 bezoekers per maand! Je belde mij regelmatig met een paar vragen, meestal kon ik ze telefonisch wel beantwoorden. Echter zei ik soms van niet zodat we weer ff een lekkere kop koffie konden drinken.. Nondeju wat had ik dit niet verwacht. Je hebt een mooi gezin en ik weet zeker dat ze jouw passie zullen voortzetten! Ik ga ze ondersteunen waar ik kan, beloofd! Jannemieke en kids, enorm veel sterkte met dit heftige verlies! Jullie weten mij te vinden wanneer het nodig is!