Feestelijk concert in Historisch Kerkje Clemensdomein

 

 

Mandolinevereniging Troubadour verzorgt zondagmiddag 28 oktober een Feestelijk Concert in het Historisch Clemenskerkje. Dit eeuwenoud kerkje, met haar bijzondere akoestiek en onlangs prachtig gerestaureerd, is onderdeel van het  Clemensdomein en gelegen aan de Groeneweg 2-4, te Brunssum-Merkelbeek (6411 LL).

 

Onder leiding van Mia Pelen brengt MV Troubadour, samen met de bekende sopraan Marjorie Ginczinger, hier een afwisselend muzikaal programma ten gehore.Het Feestelijk Concert begint om 15.00 uur en  duurt tot ca. 16.30, uur inclusief een kleine pauze. Het  kerkje is open vanaf 14.30 uur evenals het paviljoen op dit domein.

Kaarten uitsluitend in voorverkoop á € 7,50 te koop bij de (bestuurs)leden van MV Troubadour (lammyvansplunter@gmail.com, M – 06 16137261) en bij de Ruijter Assurantiën, Rumpenerstraat 79, Brunssum.

MVTroubadour heeft al haar sporen verdiend in binnen en buitenland en vierde in 2015 haar 75 jarig bestaan met o.a. een bijzonder geslaagd jubileumconcert, in de toen pas geopende (nieuwe) Brikke Oave aan het Lindeplein te Brunssum. Een soort ‘slotconcert’ van de openingsweek van deze prachtige nieuwbouw.

Zondag 28 oktober 2018 geven ze weer een Feestelijk Concert. Nu in een eeuwenoud gebouw. Dankzij unieke samenwerking en inspanningen van overheden, instellingen/organisaties en vele vrijwilligers, mooi gerestaureerd én succesvol geëxploiteerd. Voor deze mandoline- en gitaargroep, bijgestaan door  de gewilde Marjorie Ginczinger (eveneens uit Brunssum), een ideaal plek om mooie muziek te maken.

Gezien de beperkte ruimte en de grote belangstelling voor dit Feestelijk Concert is het raadzaam om  tijdig een toegangsbewijs te reserveren en te kopen.

Foto Mandolinevereniging Troubadour

 

Geef een reactie