Grootste landmarkt van de Euregio aanstaande Limburgse Landmarkt Mesch viert 18e editie

 

Zondag 8 september aanstaande bruist Mesch tijdens de 18e editie van de Limburgs Landmarkt in Mesch. Bezoekers van heinde en verre kunnen dan slenteren over de veelzijdige markt met streekproducten, kunstnijverheid, antiek en vele andere spulletjes. Weilanden staan er vol met antieke werktuigen, tractoren, brommers, auto’s en brandweerwagens.

Verder is er muziek en zijn er locale streekgerechten zoals spek met ei en Limburgse vlaai om van te genieten en niet te vergeten het ‘Misjer landbeer’. Of kom kijken naar verschillende demonstraties van oude ambachten  en laat de kinderen zich vermaken in een kinderboerderij, op springkussens of klimwand en in een draaimolen of enorme zandbak.

 

Demonstraties. De sterkste man van Nederland, Alex Moonen, neemt Mesch op sleeptouw en zal enkele demonstraties laten zien met zijn krachten. Ook wordt er gewerkt aan een zandsculptuur en zijn er verassende workshops. Gedurende de hele dag zijn er demonstraties met ondermeer schapen drijven, roofvogels, reptielen, westernshows en nog veel meer.

Muziekprogramma. Geniet van de muziek van Viva Roetsj tijdens het frühshoppen en ’s middags van de muziek van de Boemelkapel uit Banholt. Vanaf 18.30 uur sluit de band Tonca ohne Gewähr met een avondvullend programma de Limburgs Landmarkt Mesch af.

Limburgs Landmarkt Mesch oude ambachten LR

Zaterdagavond is er ook nog een optreden van het orkest ‘de Spikes’ met gratis toegang.

                                Algemene informatie. De entreekaarten voor de markt á € 5,– op zondag 8 september zijn aan de kassa te

verkrijgen. Parkeren is gratis en alle kinderattracties zijn gratis toegankelijk. Volg de laatste nieuwtjes op: www.landmarktmesch.nl /facebook

Foto´s Limburgs Landmarkt  Mesch

 

Geef een reactie