De mannen van trainer Dennis Voorst hebben de eerste drie punten op hun conto kunnen bijschrijven

De mannen van trainer Dennis Voorst hebben de eerste drie punten op hun conto kunnen bijschrijven. SVN/BtB Consultancy maakte het zich zelf moeilijk, want alleen al in de eerste 20 minuten had men 3 keer moeten scoren, maar Rick Schmitz, Raül Erkens en Mitchell Mertens wisten de doelman van Heksenberg niet te passeren.

Het was Vichy Marchena die na 32 minuten met buitenkant links de  bal langs de doelman draaide en SVN aan de zeer verdiende 1-0 voorsprong hielp. Heksenberg stelde hier bitter weinig tegenover en een communicatie storing tussen doelman Tim Mohnen en een van zijn achterwaartse was er de oorzaak van dat zij plots de kans kregen om te scoren maar het was Remco Klein die op lijn redding wist te brengen. Men ging rusten met een 1-0 voorsprong.

De 2de helft was een stuk minder en uitgespeelde kansen waren aan beide kanten dan ook zeer schaars. Een overtreding in de 16 meter op Rick Schmitz was voor de goed leidende scheidsrechter Frank Benneker aanleiding om de bal op de stip te leggen. Het was Bryan Schachtschneider die doelman van Eyck het bos in stuurde en de definitieve nekslag toebracht aan Heksenberg, 2-0. Al met al een zeer verdiende overwinning voor SVN/BtB Consultancy.

Zondag 29 september speelt SVN/BtB Consultancy uit bij Simpelveld dat klop kreeg van RVU met maar liefst 4-0.

Tekst en foto: Jos Steinen/SVN/BtB Consultancy!.