Wijkcentrum Heksenberg/Pronsebroek t/m 31 maart 2020 gesloten

 

Bestuur Stichting Wijkraad Heksenberg/Pronsebroek heeft, conform richtlijnen/advies van de Rijksoverheid en gemeente, unaniem besloten om met directe ingang (vandaag 13 maart) voorlopig tot en met dinsdag 31 maart 2020 haar Wijkcentrum Heksenberg/Pronsebroek Mgr Feronstraat 51 te sluiten. Dientengevolge zullen er dan ook geen activiteiten, besprekingen en vergaderingen t/m dinsdag 31 maart 2020 kunnen plaats vinden.

 

Bestuur Stichting Wijkraad Heksenberg/Pronsebroek heeft dit unanieme besluit genomen om hiertoe haar medewerking te verlenen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Door genoemde maatregel wil de Stichting de fysieke contacten voor alle gebruikers van het Wijkcentrum uit sluiten en daarmee de gezondheid van hen beschermen. Dit is voor de Stichting het grootste belang dat zij voorstaan. Genoemde Stichting hoopt dan ook op ieders begrip voor de genomen maatregel.

Mvg. Bestuur Stichting Wijkraad Heksenberg/Pronsebroek t.w. Callie Steijaert (vz./secr.), Frans Westen (pen.meester) en Edie Bleimuth (alg. bestuurslid).

ArchiefFoto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno : opening Wijkcentrum met wnd-burgemeester Emil Roemer .

Geef een reactie