Nu er ook in Heerlen stilstand binnen de horecaondernemers is opgelegd, moeten we met z’n allen creatief omgaan met het zorgen voor de kleine ondernemer. Een, die absoluut niet zomaar, een paar weken, zonder omzet kan. Het is aan de ondernemer om zichzelf uit te dagen, maar zeer zeker ook aan ons, om die ondernemer een steuntje in het hart te bieden.

 

Zo sprak ik eigenaresse Chrissy Helmerich van BAM-brood en meer. Zij weet als geen ander hoe spannend komende periode is. Samen met haar talenten van de dagbesteding stak ze de koppen bij elkaar om ideetjes op te doen om op een creatieve manier toch wat omzet te draaien. “Geen BAM betekent ook geen dagbesteding voor deze jongeren”, verzucht Chrissy. “Extra belangrijk dus om de schouders eronder te zetten en mezelf uit te dagen. Tenslotte is het voor een goed doel!”

Samen met haar man, die chef-kok is bij een andere horecagelegenheid, draagt ze de komende periode zorg voor BAM. Niet op locatie, zoals ze al eerder deden tijdens de verschillende Bingoavonden, maar per bezorgservice, waarin ze zowel lunchgerechten als avondmaaltijden langsbrengen. Een blik op de bestellijst en je weet waar BAM ook nu voor staat.

Een kleine moeite dus om een bericht te sturen of een belletje te doen, als je weet dat dit het steuntje in hun ondernemershart kan zijn.

 

Betalen kan via een betaalverzoekje of pin!

Wat kunnen we verder nog doen om BAM te ondersteunen in deze moeilijke tijd?

  1. BAM heeft natuurlijk cadeaubonnen. Koop nu en verheug je na de crisis op een bezoekje aan BAM.
  2. In samenwerking met Woordkriebelsverschijnt er een positieve wenskaart, waar een bijpassende armband aan toegevoegd wordt. De armband is gemaakt door de TALENTJES van de dagbesteding onder begeleiding van eigenaresse Chrissy. Voor €6.50 ben jij de trotse steun en toeverlaat van BAM in moeilijke tijden. Natuurlijk komt dit mooie cadeau via de post naar u toe!

  1. BAM organiseert in het vooruitzicht wederom een knallende BINGO AVOND+ CULINAIR 5 GANGEN DINER! De kaartjes kosten zoals altijd 39,95 per persoon. Dus reserveer alvast een plekje! (De datum volgt z.s.m.) Bestellijst

 

Namens de redactie van Parkstadactueel dragen wij BAM en alle andere kleine ondernemers een warm hart toe. Zorg goed voor elkaar!

Foto’s Sandarijn Hilkhuijsen

Geef een reactie