Het voetbal ligt stil. Maar op enig moment gaat het weer beginnen. Laten we met z’n allen hopen dat het in augustus weer allemaal mogelijk is. Daarop moet je als vereniging anticiperen. En dat doet men bij KVC Oranje. De voorbereidingen zijn in volle gang. Op alle beleidsterreinen.
Wat betreft de selectie ziet er het goed uit. Met velen is gesproken en er zal niet veel verloop plaatsvinden. Een enkeling zal de club wellicht verlaten, terwijl een ander het sportief wat rustiger aan zal gaan doen. Binnenkort zal dat duidelijk worden.

KVC Oranje hecht er waarde aan reeds op deze plaats en op dit moment waardering en dank uit te spreken richting de mannen die de afgelopen seizoenen bijgedragen hebben aan de sportieve successen en hun toekomst nu op een andere manier invulling gaan geven. Dank dus mannen! Jullie zullen niet vergeten worden. Op korte termijn zal ook naar buiten toe worden gecommuniceerd om welke mensen het gaat.
Ook zal dan bekend worden wie de club komen versterken. De geruchtenstroom is natuurlijk al veel eerder op gang gekomen, maar dat zegt door de bank genomen niet zo heel veel. Iedere voetballiefhebber weet dat. Snel zal ook hierin duidelijkheid komen en zullen de namen voor eenieder bekend worden c.q. de betreffende spelers aan het grote publiek worden voorgesteld.

Zoals gezegd, de voorbereidingen zijn in volle gang. We houden u regelmatig op de hoogte via onze site en de social media.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie