Bekkerveld dames 2 speelde onder zeer “tropische” omstandigheden haar eerste oefenwedstrijd

De bezoekers en “talentvol “team met alles jonge en leergierige meiden.Daar tegenover stond een thuisclub met de nodige routine en fysieke instelling als tegenstander in het speelveld. Het duurde ongeveer een half uur voordat. Bekkerveld een licht veldoverwicht kon omzetten in een doelpunt gescoord door routinier Shirley Kocacinar een doelpunt uit een voorzet over links die zij hard laag en droog in het doel deponeerde. 1-0 Maar dat lieten de jonge meiden van Fortuna ’54 zomaar niet over hun heen gaan en scoorde via de rechterflank via een snelle aanval de kort daarna de gelijkmaker.

Bekkerveld VR2 was zoekende en alle kwaaltjes zoals o.a. conditie, looplijnen etc. deden pijn doch de groep herpakte zich, en uit weer een prima aanval via de linkerkant bracht Shirley Chantal Breen in stelling die de zaak perfect afrondde 2-1.

Na rust waren beide teams aan elkaar gewaagd maar het was toch de slimheid.Van Shirley om de 3-1 op het scorebord te laten verschijnen. Alle met al een zeer nuttige oefenwedstrijd, en er is nog genoeg “werk ”aan de winkel.

Tekst John Janssen en Foto´s ®Lidia Photography

voor meer foto’s klik op deze link.

Geef een reactie