Selectie Abdissenbosch oefent thuis succesvol tegen Kakertse Boys.

Zondag stond de dubbele confrontatie met Kakertse Boys op het programma.

Groep 2 oefende tegen het 2e team van  Kakertse Boys. Tijdens de rust leidden de bezoekers fortuinlijk met 0-2. Na rust herpakte Abdissenbosch zich , resulterend in een 2-2 eindstand. Gezien het aantal kansen na rust was een overwinning zeker mogelijk geweest.

Groep 1 trapte om 14.30 uur af tegen Kakertse Boys 1, uitkomend in de 4e klasse. In het 1e gedeelte van de wedstrijd had men een licht overwicht.  In de 26e minuut werd een fikse uithaal van Quinten Rosenau  met moeite gestopt door de keeper van de tegenstander. Voordat  hij de bal kon klemmen ontfutselde Jarno Michorius hem ,door sterk te anticiperen, de bal en scoorde 1-0. In de 35e minuut vergrootte Dylan Luit de voorsprong tot 2-0. Ook miste Abdissenbosch nog de kans om de voorsprong verder te vergroten door het missen van een gegeven penalty.

Vlak voor rust scoorde Kakertse Boys uit een direct genomen vrije trap, wat leidde tot ruststand van 2-1.

De 2e helft startte later vanwege onweersdreiging. Uiteindelijk werd toch afgetrapt. Heftige regen tijdens het verloop maakte goed voetbal daarna voor beide teams lastig en leidde tot een rommelige periode. De ruststand werd dan ook de uiteindelijke eindstand.

Trainer Ammar Jabri is als trainer trots en tevreden over de gespeelde wedstrijd, maar benoemd wel dat er als groep nog wordt gewerkt aan verbeterpunten.

Vandaag as hoopt Abdissenbosch  de goede reeks voort te zetten bij Kerkrade West (aftrap 20.00 uur).

Tekst en foto’s: Theo van den Hörk en Kirsten Caenen