In een aantrekkelijke en doelpuntrijke oefenwedstrijd speelden de vrouwenteams van WDZ en RKHBS met 4-4 gelijk. Gedurende de hele wedstrijd waren beide teams aan elkaar gewaagd. WDZ kreeg in de eerste helft iets meer kansen waarvan er een door Esmée Muijrers werd benut. Voor de rust bracht Dajana Cvijanovic de thuisploeg op een 2-0 voorsprong.
Kort na de theepauze kroop RKHBS dichterbij, maar Eva Brands bracht de marge weer op 2. Opnieuw wisten de gasten de aansluitingstreffer te scoren. Esmée Muijrers schudde twee tegenstanders van zich af en schoot de 4-2 binnen. De WDZ vrouwen hadden hiermee hun kruit verschoten, maar de RKBS vrouwen nog zeker niet. De 4-3 werd aangetekend en in de allerlaatste minuut bracht een benutte strafschop de gelijkmaker op het scorebord.
Een mooie wedstrijd, ware reclame voor vrouwenvoetbal.

Tekst WDZ en Foto’s voor meer foto’s klik op deze link.