Hoe is de toegang tot De Geusselt geregeld?

Eindelijk, eindelijk, eindelijk!Na veel te lang wachten kunnen en mogen we je in De Geusselt weer bij competitiewedstrijden welkom heten. Vergeten is dat ellendige jaar – nou ja bijna dan – dat je thuis voor de buis de verrichtingen van onze mannen in het rood-wit moest volgen. We kunnen weer samenkomen in ons eigen stadion en onder het genot van een drankje en een hapje bovenop de wedstrijden zitten!

Zoals je weet is het corona-virus nog steeds onder ons. Daarom moeten we wel alert blijven.  Hoe gaan (en mogen) wij je toegang tot De Geusselt geven? Aan de toegangspoorten  word je gecontroleerd of je gevaccineerd of getest bent. Dit gebeurt in combinatie met je identiteitsbewijs. Zonder vaccinatie of test mogen wij je namelijk geen toegang geven. Maar als je dan ook eenmaal in je vertrouwde Geusselt-stadion bent, dan geldt de anderhalve-meter regel niet.

Ben je niet gevaccineerd dan is er dus toch een mogelijk om toegang tot De Geusselt te krijgen. Dan kun je je gratis laten testen. Aanmelden via www.testenvoortoegang.nl, dit moet binnen 40 uur voor aanvang van de wedstrijd.

Op deze manier kunnen we samen én veilig Us Club, Us MVV optimaal gaan steunen. Want wat hebben wij jullie gemist!!

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

Geef een reactie