24 september 2024

Afkomstige Zuid-Limburgse topzanger Micki Düse prima geschikt voor oktober, schlager en carnavals feesten

Voor organisatie van muzikaal getinte evenementen is het besliste de moeite waard om eens te kijken naar topzanger Micki Düse. Dit onder het aansprekende gezegde: wil je eens een keer iets anders dan anders op je evenement? Het loont beslist de moeite, zowel voor iedere organisatie, evenals het publiek tijdens de te houden evenementen.

Micki Düse is een uit Zuid-Limburg afkomstige schlagerartiest die letterlijk de juiste snaren van zijn publiek weet te raken. Hij presenteert in een solo act van ruim 30 minuten een uitgebreid en gebalanceerd repertoire dat bestaat uit “Kräftige” Ballermann Hits maar ook voor de meest mooie ballades en zelfs voor disco medleys draait hij zijn hand niet om. Zijn unieke, “one of a kind” stemgeluid laat menig (vrouwen) hart sneller kloppen en met zijn leuk en vriendelijke koppie heeft hij het publiek binnen no-time daar waar hij ze hebben wil. Nodig Micki gewoon een keer uit en ervaar zelf dat deze act een waardevolle toevoeging is aan de line-up van ieders evenement.

De landelijke all-in Bruto Uitkoop prijs van Micki voor een act van 30 minuten is 795 euro exclusief BTW en inclusief monitor-set. Verder is de uitbreiding van een geluidsset op aanvraag altijd optioneel. Voor de provincies Groningen, Friesland en de eilandengroep zijn de prijzen op aanvraag.

Voor verdere informatie en/of boekingen verwijzen wij u graag naar een van de vele boekingskantoren in uw regio of bel met onderstaand telefoonnummer en boek Micki rechtstreeks bij Music & More!. Kijk, voor een muzikale indruk, alvast op de volgende link: https://youtu.be/wPezts-zb4E

Foto: Micki Düse