24 september 2024

Schrijf je nu in | 13 juni 2023 – 19:30 uur  

Ben je geïnteresseerd in het verduurzamen van je woning maar vind je het financiële vraagstuk lastig? Meld je dan aan voor ons informatieve Webinar: “Hoe financier ik slimmer mijn verduurzaming?” Dit Webinar is ontworpen voor zowel particulieren als Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) en geeft je inzicht in de diverse financieringsroutes voor verduurzaming.

De verduurzaming van je huis is een uitstekende investering, zowel voor het milieu als voor je portemonnee. Het is een kans om je wooncomfort te verbeteren, de energie-efficiëntie van je huis te verhogen en tegelijkertijd je ecologische voetafdruk te verkleinen. Daarnaast kan het leiden tot aanzienlijke besparingen op je energierekening. En als klap op de vuurpijl wordt je huis ook nog eens meer waard

We behandelen diverse onderwerpen zoals de Investeringssubsidie duurzame energie en Energiebesparing (ISDE), een regeling van de Rijksoverheid die interessante subsidies biedt voor isolerende maatregelen tot wel 30% van je duurzame investeringen.

We zullen ook dieper ingaan op hypothecaire financieringen die specifiek gericht zijn op het financieren van verduurzaming. Bijv. de financiering van het Nationale Warmtefonds van het Rijk, die helpen als er nauwelijks inkomensruimte is voor een financiering. Of alternatieve financieringen van de Provincie Limburg of op gemeentelijk niveau met andere voordelen.

Als laatste bespreken we het rendement op je investering. Door te investeren in duurzaamheidsmaatregelen kun je extra geld vrijmaken in je huishouden.

Schrijf je vandaag nog in voor dit gratis Webinar en neem wederom een stap in de richting van een groenere, duurzamere toekomst voor jezelf en je omgeving.

Registreer nu en maak deel uit van onze verduurzamingsreis met de WoonWijzerWinkel Limburg!

Dit Webinar wordt georganiseerd door de Parkstad gemeenten voor Parkstad bewoners.  Parkstad bewoners kunnen zowel fysiek als online deelnemen aan het Webinar. Inwoners buiten Parkstad hebben evengoed de mogelijkheid om online deel te nemen. Dus zeker ook interessant voor jou!

Schrijf je hier vrijblijvend in en wij nodigen je op tijd uit voor alle gekozen Webinar data! :

Tekstbron