The Biker Alliance Chapter Montium vervult wensrit voor 67- jarige Peter Heiligers

 The Biker Alliance parkstad actueel

The Biker Alliance Chapter Montium reed een wensrit voor de verlamde 67-jarige Peter Heiligers. Hij verblijft en wordt volledig verzorgd en verpleegt  in de Hamboskliniek in Kerkrade. Met meer dan 70 motorrijders werd Peter voor de Hamboskliniek afgehaald en werd in de zijspan van de Honda motor van Patricia Hermans-Kruyen gezet. De  imposant ronkende motoren vertrokken naar het heuvelland om daar een mooie tourrit met Peter te maken.

 

 The Biker Alliance parkstad actueel
67- jarige Peter Hilgers

Hij heeft ook jaren deel uitgemaakt van een motorclub in Kerkrade. Zijn lang gekoesterde wens om nog eens met een motorclub ‘on tour’ te gaan is uitgekomen. Voldaan en emotioneel nam hij bij aankomst voor de Hamboskliniek afscheid van zijn motorvrienden. De laatste tijd zit het Peter Hilgers niet mee. Note bene overleed zijn geliefde vrouw op jonge leeftijd. Peter laat tenslotte weten, dat hij intens dankbaar is en dat het een onvergetelijke dag voor hem was. “Danke, danke”!

De leden van The Bikers Alliance komen uit alle windrichten van Limburg en Brabant. Ze rijden voor goede doelen, voor eenzame ouderen, wensritten voor ernstig zieken en minder bedeelden. Ook waken ze over kinderen die gepest worden en diegene die een rugzakje meedragen.

Heeft iemand een wens, laat het aan voorzitter Dieter Tillemans weten. Telefoon 0652403005 of  The Biker Alliance

Foto en Tekst: Peter Trompetter Fotografie