25 september 2024

SAMEN AAN DE SLAG MET AANPAK WATEROVERLAST SIMPELVELD EN BOCHOLT

Waterschap Limburg

Hierbij nodigen wij u graag uit voor de tweede informatieavond ‘Samen aan de slag met aanpak wateroverlast Simpelveld en Bocholtz’. Tijdens deze bijeenkomst gaan we met u in gesprek en informeren wij u over de stand van zaken en mogelijke oplossingsrichtingen. 

Tijdens de eerste inwonersavonden in het voorjaar hebben we samen ideeën opgehaald en nagedacht over mogelijke oplossingen. De afgelopen maanden hebben we onderzocht hoe we de wateroverlast in de dorpskernen kunnen beperken en hebben we aanvullende gesprekken gevoerd met (groepjes) bewoners en grotere grondbezitters over mogelijke maatregelen. Dit alles heeft geleid tot een kaart waarop alle mogelijke oplossingen weergegeven zijn. Deze willen we graag met u bespreken tijdens een tweede inwonersavond.

Waterschap Limburg

Inwonersavonden op 3 en 12 oktober

De tweede Inwonersavond voor Bocholtz wordt gehouden op dinsdagavond 3 oktober 2023 van 19:00 tot 21:00 uur. 

Locatie: Café Oud Bocholtz, Pastoor Neujeanstraat 11, 6351GK, Bocholtz.

De tweede inwonersavond voor Simpelveld wordt gehouden op donderdagavond 12 oktober 2023 van 19:00 tot 21:00 uur. 

Locatie: Café Oud Zumpelveld, Irmstraat 23, 6369VL, Simpelveld.

Programma

Welkom.

Kort overzicht van het project.

Toelichting aan de gebiedstafels met kaarten. 

Aanmelden 

U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst door het aanmeldformulier op de website van het Waterschap te gebruiken. Deze is te vinden op WaterschapLimburg. 

Op deze pagina kunt u ook een account aanmaken. Zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws rondom dit project. Heeft u vooraf al ideeën of vragen, dan kunt u deze al stellen op het aanmeldformulier.

Gemeente Simpelveld

Bent u verhinderd, maar wilt u toch op de hoogte gehouden worden van het project? Dan kunt u alle informatie na 3 oktober teruglezen op de projectpagina. 

Graag tot ziens op 3 of 12 oktober!

Foto en Tekst: Gemeente Simpelveld