25 september 2024

Ontdek Vrijmetselarij in Maastricht: Avond op 28 november 2023

Logo La constance

Wilt u meer weten over de Vrijmetselarij? En bent u specifiek geïnteresseerd in de Maastrichtse Vrijmetselarij? Op 28 november 2023 organiseert de Maastrichtse Vrijmetselaarsloge La Constance een avond voor belangstellenden. 

Tijdens deze avond wordt informatie gegeven over de ontstaansgeschiedenis van de Vrijmetselarij en wordt ook toegelicht wat Vrijmetselarij voor iemand kan betekenen. De wereld lijkt verdeelder dan ooit, respect naar de medemens is geen vanzelfsprekendheid meer en verharding op basis van eigen standpunten is aan de orde van de dag. Vrijmetselarij biedt een vertrouwde omgeving waar mensen elkaar in hun waarde laten en elkaar helpen om te groeien, waarbij zelfonderzoek en zelfontplooiing kernactiviteiten zijn.

De Maastrichtse loge La Constance bestaat dit jaar 15 jaar en zetelt in de prachtige Cellebroederskapel. Een inspirerende plek om samen te werken aan verdieping en zingeving. Heeft u altijd al willen weten wat zich achter de deur van een Vrijmetselaarsloge afspeelt? Grijp dan uw kans en meld u aan op secretaris.loge299@vrijmetselarij.nl

Aanvangstijdstip: 19.30 uur

Locatie: Cellebroederskapel, Cellebroedersstraat 4, 6211 PK, Maastricht (ingang via de monumentale poort aan de Brusselsestraat 58)

Foto en Tekst: Loge La Constance – Maastricht