25 september 2024

POP ON TOP ONTHULT NIEUWE NAMEN – EEN DIVERSITEIT AAN MUZIKALE STIJLEN

Metejoor

Metejoor

Het Pop on Top festival in Valkenburg staat weer voor de deur, beloftevol en krachtiger dan ooit. Met een indrukwekkende line-up van zowel gevestigde namen als opkomende talenten, belooft het een onvergetelijke muzikale ervaring te worden. De volgende namen zijn toegevoegd aan de line-up voor het pinksterweekend; Nederlandse poprock sensatie Krezip, de vlaamse singer-songwriter Metejoor, Roxeanne Hazes, de getalenteerde rapper Diggy Dex, opkomende ster Pommelien Thijs, feestvirtuoos Big Benny en het dynamische duo Bjorn en Mieke.

Ook de volgende artiesten zijn toegevoegd aan de line up; In your Honor (Foo Fighters), The Wetnecks, Ziesjoem, Bizkit Park, The Vipers (Queen), Musest (Muse), Nur Deutsche Welle, Classic Rock Experience, Calvin Horsch en Travis Heights

Roxeanne Hazes,
Roxeanne Hazes

Krezip; ook wel bekend om krachtige en emotionele nummers, Krezip neemt het publiek mee op reis door diverse faceten van Poprock. Met hits als “I would stay” en “sweet goodbyes” belooft Krezip een onvergetelijke show neer te zetten. Ook Metejoor staat bekend om ontroerende teksten en pakkende melodieën. Zijn recente successen, waaronder “horizon” en “nooit meer naar huis” maken hem een must-see act.

Pop on Top vindt in 2024 plaats op 18 & 19 mei, waardoor het dé perfecte manier is om het pinksterweekend te vieren met je vrienden of familie. Zet deze data in je agenda en maak je klaar voor een muzikaal spektakel.

Krezip
Krezip

Vertrouwde podia, nieuwe herinneringen
Net zoals vorig jaar biedt Pop on Top dezelfde vertrouwde podia: de welbekende Mainstage voor de grootste optredens, Café Nol voor de intieme sfeer en de Feestweide met de ultieme festivalervaring. Elk podium staat garant voor een unieke beleving, waardoor bezoekers zich kunnen onderdompelen in verschillende muzikale stijlen.

Diggy Dex
Diggy Dex

Tickets
De Early Bird tickets vlogen de deur uit, maar wees niet getreurd! De regular tickets staan in de verkoop en zijn nog beschikbaar. Wees er snel bij, want ook deze kaarten verkopen ontzettend snel.

Pop on Top 2024 belooft een feestelijke editie te worden, waar muziekliefhebbers samen kunnen komen en genieten van diverse artiesten. Mis het niet en koop snel je tickets voor het muzikale en sfeervolle avontuur in het prachtige Valkenburg.

Foto en Tekst: Pop on Top