25 september 2024

Voor iedereen een warme kerstmis dank zij Operation Kilo in Heerlerheide

Plus Linssen

Archieffoto Operations Kilo Heerlerheide

Op zaterdag 9 december is het weer zover! Dan is het tijd voor Operation Kilo, voor de 15e keer. Die dag staat de organisatie van 09.00 tot 17.00 uur, onder dankzegging, bij de Plusmarkt Linssen in Heerlerheide, welke zaak Operation Kilo al jaren een warm hart toedraagt. Zoals de organisatie laat weten is het de bedoeling dat aan het winkelend publiek vriendelijk gevraagd wordt of zij, buiten hun eigen noodzakelijke boodschappen, ook iets extra’s uit de winkel willen mee nemen. Vervolgens zullen er voedselpakketten van worden gemaakt c.q. samengesteld. Genoemde kerst voedselpakketten zijn bedoeld voor de mensen in Heerlerheide en omstreken die het iets minder hebben en deze pakketten goed kunnen gebruiken en dus bij hen goed terecht komen.  

Plus Linssen                                                                                    

Want zo redeneert de organisatie verwoord door Heerlens wethouder Marco Peters afkomstig uit Heerlerheide en al vele jaren mede-organisator : “iedereen verdient namelijk een warme Kerstmis” Het doel van Operation Kilo is dan ook om, evenals voorgaande jaren, weer zoveel mogelijk pakketten te kunnen maken onder de betekenisvolle vraagstelling: doet u ook mee?                     

Plus Linssen                                                                                                          

De organisatie van Operatie Kilo Heerlerheide zorgen er vervolgens voor dat ook dit jaar de pakketten worden ingepakt en keurig worden rondgebracht naar de bewoners die hiervoor in aanmerking komen. Dus is het zaak dat het winkelend publiek, met hun vrijwillige boodschappen gift er automatisch zorg voor dragen dat de doelstelling: dat iedereen verdient namelijk een warme Kerstmis 2023” werkelijkheid zal zijn,  Dus…graag tot komende zaterdag 9 december bij de Plusmarkt Linssen in Heerlerheide.

Foto’s: organisatie en Plus Linssen

Redactie ParkstadActueel: tekst hfd/eind redacteur Callie Steijaert