Zomerprogramma SCHUNCK: thuisblijvers vieren vakantie in Heerlen

Tijdens deze zomervakantie is er elke week iets te doen voor kinderen in Heerlen. Van 26 juni t/m 18 augustus biedt SCHUNCK in Heerlen een uitgebreid zomerprogramma aan. Zowel in als rond het Glaspaleis én in de wijken van Heerlen. Peuters, kleuters, kids en hun gezinnen kunnen in alle vestigingen meedoen aan workshops, speurtochten, wandelingen en knutsel- en voorleesactiviteiten. Ook is er een XXL Spellenmiddag en het inmiddels (in Heerlen) wereldberoemde Krijtfestival! Alle activiteiten zijn gratis. Meestal moet je wel een ticket boeken via schunck.nl/dagje-uit

HET PROGRAMMA
26 juni / Krijtfestival 2024
Heerlenaren toveren het Pancratiusplein om tot één kleurrijke tekening. Tussen 13:00 en 16:00 uur staat het stoepkrijt klaar.
/ Pancratiusplein / reserveren is niet nodig
Doorlopend / Speurtochten
Met twee speurtochten kun je deze zomer door het Glaspaleis op zoek naar kunstwerken of naar de geschiedenis van dit iconische glazen paleis.
/ SCHUNCK Glaspaleis / af te halen bij de balie in de hal
Doorlopend / Expositie: Meer dan duizend nachten – Oosterse sprookjes in prentenboeken 
In de hal van het Glaspaleis strijkt een verhalentent neer vol met prenten van mythische figuren en geesten, sultans en bedelaars, Sheherazade en Sinbad. Op een magisch tekenbord teken je vervolgens je eigen verhalen.
/ SCHUNCK Glaspaleis / reserveren is niet nodig
Doorlopend / Voorleeshalfuurtjes  
Alle vestigingen van SCHUNCK houden wekelijkse voorleeshalfuurtjes voor de kleintjes. Bij goed weer vind je ons buiten met een mooi boek.
/ Check de website voor alle tijden en locaties / reserveren is niet nodig