Open Heerlerheide steeldarts toernooi in Café-Zaal d’r Bok

Het duurt nog wel een aantal weken, maar omdat nu al inschrijvingen door de organisatie mogelijk is gemaakt, nu dus al in ParkstadActueel de promotionele aandacht c.q. de benodigde voorinformatie.

Op zaterdag 06-07-2024 en zondag 07-06-2024 zal voor de 11e keer het OPEN HEERLERHEIDE worden georganiseerd in Café-Zaal d’r Bok te Heerlerheide. Het betreft een steeldarts toernooi dat niet meer weg is te denken hier in de regio. Ieder jaar weer komen spelers uit binnen en buitenland naar dit darttoernooi. Zelfs PDC topspeler Dimitri van den Bergh wist al eens de weg te vinden naar dit toernooi.

Het OPEN HEERLERHEIDE is ontstaan door een idee van Melvin Vink en Henry Hagendoorn, deze 2 personen zijn 11 jaar geleden gestart met de organisatie van dit toernooi. Na 1 jaar nam Perino Marchetti het mede-organisatie stokje over van Melvin Vink Perino Marchetti maakte vervolgens van dit toernooi een groot succes. Wat begon als alleen maar een single toernooi op de zaterdagavond, is uitgebreid naar een koppeltoernooi op de zaterdagavond en een single toernooi op zondagmiddag. Dit jaar 2024 wordt het tornooi aangeduid onder de benaming OPEN HEERLERHEIDE 11.0.

Het tornooi zal wederom gestart worden op zaterdag 06-07-2024 met het koppeltoernooi, aanvang van dit toernooi is 19.30uur. De inschrijfkosten voor deelname aan dit toernooi zijn € 15.00 per koppel. Al het inschrijfgeld op deze avond zal ook uitgekeerd gaan worden als prijzengeld. Op zondag 07-06-2024 zal het single toernooi worden georganiseerd, aanvang van dit toernooi is 13.30 uur.

De inschrijfkosten voor dit toernooi bedragen € 10.00 p.p. en op deze dartmiddag zal er een gegarandeerde prijzenpot uitgaan van meer dan € 500.00. Uiteraard kunnen wij dit evenement niet organiseren zonder sponsoren, en die willen wij langs deze weg dan ook even in het zonnetje zetten, te weten: Café-Zaal d’r Bok, John en Mir Vrolings, Wanders van Kessel natuursteen Nuth Henry Wanders en Frits van Kessel, Eurostuc Heerlen Ron Petschnik, Adro Parket Roger Vogelzang, Cafe Heksenberg Frans en Rita Nievelstein, Klussenbedrijf Hulshof Willen Hulshof en de beste dj uit de regio Paul Heuts.

Normaliter zijn de weergoden ons goed gezind op dit evenement en is uiteraard het mooie terras van Café-Zaal d’r Bok geopend, waar genoten kan worden van een heerlijk koud of warm drankje. Dit is ook van toepassing voor een culinair hapje uit de keuken. Al met al beloofd het weer een goede editie te worden van het OPEN HEERLERHEIDE 11.0. Er zal gespeeld gaan worden op 10 dartbanen en de wedstrijdleiding is deze keer in handen van Dave Derbyshire.

Inschrijven voor dit toernooi kan op de volgende manieren: een mail sturen naar perino@ziggo.nl of een appje sturen naar Perino via 06-47063618. Uiteraard is inschrijven op dezelfde dag ook nog mogelijk tot een uur voor aanvang van de wedstrijden. De organisatie zegt alvast een hopelijk tot ziens allemaal op 6 en 7 juli 2024 in Café-Zaal d’r Bok op de Bokstraat Heerlerheide.

Tornooiafbeelding Open Heerlerheide 11.0 /Perino Marchetti

RedactieParkstadActueel: hfd/eind redacteur Callie Steijaert