Ontmoet Heerlen: Gratis Portrettenactie bij Blender op dinsdag 16 juli

Foto: Lidia Carreno Photography

Ben jij een trotse inwoner van Heerlen? Dan is dit je kans om deel uit te maken van een uniek project dat jou en de levendigheid van onze stad in de schijnwerpers zet!

Wanneer?

Van 1 juli tot 8 oktober nodigen we maar liefst 1000 Heerlenaren uit om gratis geprofessionaliseerd te worden gefotografeerd door niemand minder dan Lidia Carreno. Deze prachtige portretten zullen vervolgens worden tentoongesteld bij Blender in Heerlen.

Maar dat is niet alles!

Meer dan 100 van deze portretten zullen worden uitvergroot en prijken op de etalages van winkels in het bruisende centrum van Heerlen. Zo krijgt niet alleen jouw portret maar ook onze mooie lokale winkels de aandacht die ze verdienen.

Het hoogtepunt van dit bijzondere project vindt plaats op zaterdag 26 oktober tijdens het slot-event. Tijdens dit evenement zullen 100 gelukkige Heerlenaren hun portret, prachtig ingelijst, als geschenk in ontvangst mogen nemen.

Mogelijk gemaakt door

Deze inspirerende actie wordt mogelijk gemaakt door Blender Heerlen in samenwerking met de winkeliers van het centrum, Leo Club Sarolea, Fotostudio Carreno, Lidia Carreno, Kamila Kovacs, het ondernemersfonds, het kunstcollectief en de gemeente Heerlen.

Doe mee aan dit geweldige initiatief en laat jezelf vastleggen door een professionele fotograaf, om samen met ons de diversiteit en trots van Heerlen te vieren!