16e editie van Buurtfeest Holz

De Sjplinktere van de Hoots presenteren met trots de 16e editie van Buurtfeest Holz, dit jaar met het thema Sjtoots op de Hoots! Op zaterdag 7 september 2024, van 15.00 tot 24.00 uur, vindt het feest plaats rondom de kerk van de Holz. De line-up is wederom geweldig met live muziek van Die Altböhmischen en Solid. DJ ’t Moellejense verbindt alles met zijn geweldige sfeer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kaffieëklatsj

De traditionele kaffieëklatsj is weer onderdeel van het middagprogramma, met heerlijke vlaaien van Bezorgbakker Jos Offermans. Iedereen kan zelf een vlaai of taart bakken en deze op zaterdagochtend 7 september inleveren op het plein voor de kerk. Tijdens Sjtoots op de Hoots krijgen jouw vlaaien en taarten een ereplaats.

Planning

In de late namiddag wordt er ook gezorgd voor de inwendige mens met een uitgebreide barbecue, verzorgd door de Sjplinktere van de Hoots. Ten slot,  bedanken De Sjplinktere van de Hoots alle sponsoren, vrijwilligers en vlaaienbakkers voor hun bijdrage.

Meer Informatie

Blijf op de hoogte van alle actuele informatie over Sjtoots op de Hoots via de Facebookpagina van de Sjplinktere van de Hoots.

Meer informatie: www.facebook.com

Lees hier meer nieuws over agenda.