Aanvullend Onderwijs voor álle Kinderen Parkstad

Aanvullend Onderwijs voor álle Kinderen dankzij St. Leergeld Parkstad

Het Nederlandse onderwijs staat voor grote uitdagingen, zoals benoemd in de Staat van het Onderwijs 2024 door de Onderwijsinspectie. De basisvaardigheden, kansen(on)gelijkheid en het lerarentekort zijn belangrijke aandachtspunten die aangepakt moeten worden.

 

 

 

 

 

 

 

[Links Saskia Tans (Leergeld Amsterdam) en rechts Lisa Potma (Squla)]

Leerplatform

Om deze uitdagingen het hoofd te bieden, zetten wij in op online leerplatformen zoals Squla en StudyGo. Deze platformen bieden kinderen de ondersteuning die ze nodig hebben, ongeacht waar ze zich bevinden – thuis, op school of onderweg. Dankzij een gepersonaliseerde aanpak kan elk kind leren op een manier die bij hem of haar past, ook als er thuis minder financiële middelen beschikbaar zijn.

Afgelopen Jaren

Afgelopen jaar werkten we samen met St. Leergeld Parkstad om aanvullend onderwijs toegankelijk te maken voor kinderen uit gezinnen met geldzorgen. Dankzij deze samenwerking bereikten we in totaal 9.713 kinderen, die hierdoor een eerlijke kans kregen om hun vaardigheden te ontwikkelen en te groeien in hun onderwijs.

Meer Informatie

Lees meer over onze impact en de resultaten van het schooljaar 2023-2024 in de Impactrapporten. Samen zorgen we ervoor dat elk kind de kans krijgt om te leren en te slagen, ongeacht hun financiële achtergrond.

Meer informatie: www.squla.nl

Lees hier meer nieuws over onderwijs.