Buiten Spelen Blijft Actueel

Het thema buiten spelen is actueler dan ooit. Het wordt steeds moeilijker om kinderen weg te krijgen van tv, spelcomputers of tablets. Bij ons hebben kinderen echter de kans om vijf dagen per week buiten te spelen, zonder dat elektronica is toegestaan. Wij hechten veel waarde aan deze traditie en vinden het belangrijk om deze voort te zetten. Jullie kunnen ons helpen door aandacht te besteden aan dit onderwerp en een voorbeeld te zijn voor andere dorpen en organisaties.

KVW Bocholtz

Bocholtz, een klein plaatsje in de gemeente Simpelveld, is een mooi voorbeeld van hoe kindervakantiewerkgroepen al langere tijd bestaan en blijven bestaan. Bij KVW Bocholtz heb je zelfs een All-In programma met overnachtingen en maaltijden inclusief, iets wat bijna nergens anders te vinden is.

Meer Informatie

Onze kampweek vindt plaats van 12 t/m 16 augustus. Op 14 augustus vieren wij ons 50-jarig jubileum met een gezellige feestavond. Tijdens deze speciale gelegenheid zijn er leuke optredens en extra activiteiten gepland voor kinderen, ouders, opa’s en oma’s, dorpsgenoten en andere geïnteresseerden. Iedereen is van harte welkom om samen met ons dit bijzondere moment te vieren!