**Zonnige Zondag op Solar 2024: Muziek en Energie in Roermond**

Roermond – Op de laatste dag van Solar Weekend 2024 was de sfeer op het festivalterrein aan de Maasplassen elektrisch geladen. Hoewel het weer benauwd was, bleef het gelukkig droog, wat zorgde voor een aangename afsluiting van een weekend vol muziek en creativiteit.
Optredens op de MainStage
De zondag op de MainStage begon met **Jaïr Faria**, wiens indrukwekkende stem het publiek stil kreeg en voor kippenvelmomenten zorgde. De energieke show van **The Dirty Daddy’s** volgde, waarbij het publiek luidkeels meezong en danste op bekende hits.
**Chef’Special** bracht hun kenmerkende mix van pop en rock, wat zorgde voor een uitbundige sfeer onder de festivalgangers. Tijdens het optreden van **Boef** brak de zon door, wat perfect aansloot bij de energie van zijn show en het enthousiasme van het publiek verder aanwakkerde. **Kris Kross Amsterdam** hield de stemming hoog met hun aanstekelijke beats en dansbare nummers, waarna **Feest DJ Ruud** het festival op een knallende manier afsloot met zijn opzwepende feesthits.
Avontuur op “Roermoney Beach”
Naast de MainStage was er ook veel te beleven op andere area’s zoals: “Roermoney Beach”, waar de vibe net zo energiek was. Een van de letterlijke hoogtepunten daar was het optreden van **Poke**, die de menigte verraste door in een truss carré te klimmen, wat zorgde voor een uniek moment en veel gejuich van de aanwezigen.
Unieke Festivalervaring
Solar Weekend 2024 sloot af met een zondag vol hoogtepunten, waarbij muziek en bijzondere momenten centraal stonden. Het festival, dat bekendstaat om zijn combinatie van muziek, kunst en creativiteit, wist ook dit jaar weer duizenden bezoekers te trekken die samen een onvergetelijk weekend beleefden.
Met een diverse line-up en een vriendelijke, feestelijke sfeer blijft Solar Weekend een van de hoogtepunten van de Nederlandse festivalzomer, waar bezoekers genieten van muziek en kunst in een prachtige omgeving. Solar 2024 toonde opnieuw waarom het festival een must-visit is voor muziekliefhebbers en creatievelingen uit heel Nederland en daarbuiten.

Wil je meer zien van het werk van Thomas?

Kijk op www.photho.nl of zoek op de socials naar @phothonl, Kijk ook zeker even naar onze recap van 2023! >>> RECAP 2023 <<<

 

www.facebook.com/phothonl

www.instagram.com/phothonl

www.twitter.com/phothonl