Viva la Vida run: beleven, bewegen en gezelligheid in Kerkrade

Viva la vida run

Atletiekvereniging Achilles-Top organiseert samen met Beleef Kerkrade op zondag 29 september de vijfde editie van de Viva la Vida Run. Dit hardloopevenement staat in het teken van beleven, bewegen en gezelligheid, zonder daarbij het wedstrijdelement te verwaarlozen. Lees verder om alles te weten te komen over dit geweldige evenement!

Voor-inschrijving en data

De voor-inschrijving voor de Viva la Vida Run is inmiddels geopend en sluit op 23 september. Zorg dat je op tijd inschrijft om zeker te zijn van jouw deelname aan dit fantastische evenement.

Het parcours: anstelvallei

Het licht glooiende parcours voert grotendeels door het fraaie natuurgebied de Anstelvallei. De start en finish zijn op de markt in het centrum van Kerkrade. Dit prachtige parcours biedt een unieke ervaring voor zowel actieve hardlopers als recreanten.

Wedstrijdsecretariaat en starttijden

Het wedstrijdsecretariaat is op de wedstrijddag zelf te vinden in café De Aftrap aan de markt in Kerkrade. Het wedstrijdprogramma start om 11.00 uur met de jeugd- en scholierenloop over 500 meter. De 1000 meter start een half uur later, gevolgd door de 5 km (senioren en junioren AB) om 12.00 uur. De start van de 10 km (mannen en vrouwen) is om 13.00 uur.

Herinneringsmedaille en bedrijfsteams

Deelname aan alle lopen wordt beloond met een herinneringsmedaille. Ook bedrijven die een gezond en sportief klimaat voor hun medewerkers hoog in het vaandel hebben staan, zijn met teams welkom. Dit maakt de Viva la Vida Run een perfecte gelegenheid voor teambuilding en promotie van een gezonde levensstijl binnen bedrijven.

De Parkstad cup

In samenwerking met de organisatoren van de Parelloop en de Obvion Run (15 september) is een Parkstad Cup in het leven geroepen. De winnaar en winnares op het onderdeel 10 km over de drie wedstrijden mag de Parkstad Cup in Kerkrade in ontvangst nemen. Dit voegt een extra competitief element toe aan het evenement en motiveert lopers om deel te nemen aan alle drie de wedstrijden.

Meer informatie en inschrijven

Voor meer informatie over dit hardloopevenement kun je terecht op de website vivalavidarun.nl. Voorinschrijven kan via inschrijven.nl en sluit op 23 september. Zorg dat je je tijdig inschrijft om deze geweldige ervaring niet te missen!

Doe mee aan de Viva la Vida Run en beleef een dag vol sport, natuur en gezelligheid in Kerkrade!