WDZjwese voor stichting Wensulance

WDZomer

De WDZomer zou de WDZomer niet zijn als we niet gaan WDZjwese voor het goede doel. Op zondag 25 augustus werken we ons in het zweet om zoveel mogelijk geld op te halen. Dit jaar doen we dat voor Stichting Wensulance. Het doel van Stichting Wensulance is het gratis vervullen van “laatste wensen”, voor niet-, of minder-mobiele, ernstig zieke, chronisch zieke of (pré)terminale patiënten. Stichting Wensulance is een non-profit organisatie met een particuliere ambulance, welke door vrijwilligers (chauffeur en begeleider) wordt bemand.

 

De hele zondag bevat een bomvol programma aan sportieve activiteiten voor jong en oud. We starten om  9.30 met een goede warming up! Om 10.00 uur zal de Kidsrun en Fitnessen met Helios starten. De wandelingen en fietstocht zullen ook rond deze tijd vertrekken. Het terras is uiteraard geopend, waarbij je ook een hapje kunt eten. Je kunt de hele dag doneren via een QR-code. Alles om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting Wensulance!

 

Fitness mit Helios

In de ochtend wordt er onder leiding van 2 fitness-instructeurs in 2 groepen gefitnesst. Om 10.00uur start de eerste groep en om 11.00uur de tweede groep. Beide groepen hebben een maximum van 20 personen per groep.

 

Wandelen

Trek je wandelschoenen aan, wandel mee en doneer voor elke kilometer die je wandelt. Misschien willen naasten en vrienden je ook nog sponsoren. Elke euro telt. We hebben drie routes vanaf het Sportpark Neerhagerbos op de Bocholtzerheide.

Route 1: 5 kilometer (kinderwagengeschikt).

Route 2: 10 kilometer (met tussentijdse pauzeplek).

Route 3: 15 kilometer (met tussentijdse pauzeplek).

Je wandelt aan de hand van een routebeschrijving.

 

Fietsen op d’r E-bike

Altijd al mee willen fietsen met de WDZ, maar was je niet in het bezit van een wielrenfiets of mountainbike. Dan is dit je kans! Als je natuurlijk wel in het bezit bent van een E-bike 😉. We gaan onder leiding van d’r Wiesse, aka d’r Erwin, een mooie tour maken van plus minus 50 kilometer door ons mooie Limburgse Landschap.

 

Kidsrun

Speciaal voor alle kinderen organiseren we een obstakelrun! Hoeveel rondjes kun jij afleggen? Daag jezelf uit en kijk hoeveel obstakels jij kunt overwinnen! Laat je mama, papa, opa, oma of vrienden meedoen door jou te sponsoren. Voor elk rondje dat jij rent, kunnen zij een mooi bedrag doneren. Zo ren je niet alleen voor de fun, maar draag je ook bij aan Stichting Wensulance.

 

Kijk voor inschrijven voor de diverse onderdelen op www.vvwdz.nl/wdzomer