Gezamenlijk play-inn concert in Landgraaf

concert Play In

Op zaterdag 31 augustus organiseren Muziekvereniging St. Barbara Glück Auf en Fanfare St. Elisabeth Groenstraat uit Landgraaf voor de vijfde keer een gezamenlijk play-inn concert. Deze muzikale studiedag, die wordt afgesloten met een concert, is uitgegroeid tot een traditie waar de leden en het publiek ieder jaar weer naar uitkijken.

Een dag vol muziek en samenwerking

De play-inn biedt een unieke gelegenheid voor beide verenigingen om samen te werken als één groot orkest. Onder leiding van de dirigenten Hub Nickel en Math Somers zullen de muzikanten gedurende de dag nieuwe muziekstukken instuderen. De repetities vinden plaats tussen 11.00 en 16.00 uur in de zaal van zorgcentrum Op de Bies, gelegen aan de Hereweg 145 te Landgraaf.

Deze studiedag is niet alleen een kans om muzikaal te groeien, maar ook om de banden tussen de twee verenigingen verder te versterken. Samen muziek maken, leren van elkaar en plezier hebben staan centraal op deze bijzondere dag.

Een prachtige traditie dankzij gemeente Landgraaf

Dit jaar wordt de play-inn mede mogelijk gemaakt door een subsidie van de Gemeente Landgraaf, waarvoor beide verenigingen zeer dankbaar zijn. Dankzij deze ondersteuning kan dit evenement voor de vijfde keer op rij plaatsvinden. De subsidie toont de betrokkenheid van de gemeente bij het lokale culturele leven en hun waardering voor de bijdrage die de muziekverenigingen leveren aan de gemeenschap.

Gratis concert voor iedereen

Het hoogtepunt van de dag is het concert dat ’s avonds om 18.00 uur plaatsvindt in zorgcentrum Op de Bies. Het concert is gratis en vrij toegankelijk voor iedereen. Niet alleen de bewoners en verzorgers van het zorgcentrum, maar ook de inwoners van Landgraaf en iedereen die de verenigingen een warm hart toedraagt, zijn van harte welkom. Het belooft een gezellige avond te worden, gevuld met populaire muziek en een warme sfeer.

Een volle zaal zou het succes van deze dag compleet maken, en daarom hopen de leden van St. Barbara Glück Auf en St. Elisabeth Groenstraat op een groot publiek. Of je nu een liefhebber bent van fanfaremuziek, een familielid of vriend van de muzikanten, of gewoon een gezellige avond wilt beleven, je bent van harte uitgenodigd om dit bijzondere evenement bij te wonen.

Namens de dirigenten, het bestuur en de leden van Muziekvereniging St. Barbara Glück Auf en Fanfare St. Elisabeth Groenstraat nodigen we je van harte uit om samen met ons deze feestelijke avond te vieren. We zien je graag op 31 augustus bij zorgcentrum Op de Bies!