Wederom gezellige Braderie Anjelierstraat Heerlen-Noord

Nog slechts enkele nachtjes slapen want dan is het weer zover. Bedoeld wordt hiermede, de inmiddels als traditie te omschrijven gezellige Braderie Anjelierstraat in Nieuw Einde/Vrieheide in Heerlen-Noord komende zondag 18 augustus. De organisatie is wederom in vertrouwde handen van de meer als actieve carnavalsvereniging De Jonge Böck. Genoemde vereniging is opgericht in maart 1954 en wel in lokaal Thomas Drijver op de Schrieversheideweg. Onder leiding van de heer Frans Kinderman groeide de Jonge Bock al snel uit tot een volwassen carnavalsvereniging en is dit tot op heden anno 2024 nog steeds het geval.Braderie Heerlen Flyer

De zondag a.s. te organiseren braderie Anjelierstraat duurt van 10.00 tot 17.00 uur en jawel hoor de toegang is gratis. Juist deze, organisatorisch gezien sympathieke geste richting alle bezoekers, siert hen volop. Dus reden te over om deze braderie met een bezoek te vereren. Er is een gevarieerd aanbod van food en standhouders op de markt. Van nieuw tot tweedehands.

Er zijn dit jaar zelfs heuse uilen te bewonderen, Ook is er voldoende kindervertier waaronder dus vanzelfsprekend ook een springkussen. Muzikaal entertainment ontbreekt natuurlijk niet, integendeel zelfs. De bekende band Hangover komen daartoe een aantal nummers spelen. O ja een ijskraam is natuurlijk ook aanwezig. Het terras bij Café De Braadharing, ook gelegen aan/op de Anjelierstraat, is vanzelfsprekend ook geopend. Dientengevolge is het daar dan ook heerlijk vertoeven met een heerlijk koud drankje. Dus wat belet om deze De Jonge Böck braderie niet te bezoeken? De organisatie heet iedereen dan ook van harte welkom, als zijnde een opsteker voor de gedane voorbereidingsinspanningen ten behoeve van het welslagen van deze Braderie 2024.

Foto en flyer C.V. De Jonge Böck

Redactie ParkstadActueel: hfd/eindredacteur Callie Steijaert