Kom naar de infomiddagen van Residentie Carrefour Geleen!

Wonen in Geleen

Heeft u interesse in een prachtig energiezuinig appartement op een gunstige locatie? Dan is dit uw kans om alles te ontdekken wat Residentie Carrefour in Geleen te bieden heeft! Wij nodigen u van harte uit voor onze informatieve open dagen. Deze vinden plaats op maandag 9 september van 16.00 tot 18.00 uur en op zaterdag 14 september van 13.00 tot 15.00 uur. Tijdens deze open dagen krijgt u de gelegenheid om kennis te maken met de verschillende typen woningen, de prachtige omgeving, en de uitgebreide voorzieningen die Residentie Carrefour zo bijzonder maken.

Wij staan voor u klaar om u te informeren over de inschrijfprocedure en al uw vragen te beantwoorden. U krijgt een uitgebreide toelichting op de unieke kenmerken van de appartementen en penthouses, evenals de energiebesparende voorzieningen die deze woningen onderscheiden.

Residentie Carrefour: Energiezuinig wonen in een prachtige omgeving

Residentie Carrefour is gelegen op de grens van Sittard en Geleen, op slechts 20 km van Parkstad, en biedt een unieke combinatie van stedelijk wonen en rustgevende natuur. Dit exclusieve wooncomplex bestaat uit 19 mooi afgewerkte, levensloopbestendige appartementen en 2 luxe penthouses, die speciaal zijn ontworpen om u het hoogste wooncomfort te bieden. Alle woningen hebben energielabel A+++, wat staat voor uitzonderlijke energiezuinigheid. Hierdoor bespaart u niet alleen op uw energiekosten, maar draagt u ook bij aan een duurzame toekomst.

De appartementen variëren in grootte van ongeveer 86 m² tot 108 m² en zijn ontworpen met oog voor detail en functionaliteit. Elk appartement beschikt over een royale woonkamer, een eetkamer die grenst aan een open keuken, twee ruime slaapkamers, een luxe badkamer met moderne voorzieningen, een apart toilet, en een berging. Daarnaast hebben de appartementen een ruime loggia waar u in alle rust kunt genieten van de buitenlucht en het prachtige uitzicht op de groene omgeving. De woningen op de begane grond beschikken bovendien over een terras en een tuin, waardoor u extra kunt genieten van het buitenleven.

residentie carrefour

Moderne voorzieningen en comfort

Residentie Carrefour is ontworpen met het oog op comfort en duurzaamheid. De woningen zijn voorzien van vloerverwarming, wat niet alleen bijdraagt aan een aangenaam binnenklimaat, maar ook zorgt voor een efficiënte energieverdeling. De moderne isolatiematerialen en de slimme klimaatbeheersingssystemen zorgen ervoor dat u in elk seizoen kunt genieten van een optimaal wooncomfort. Daarnaast is het wooncomplex uitgerust met luxe sanitaire voorzieningen, waarbij u keuze heeft in de afwerking, zodat u uw woning volledig naar uw eigen smaak kunt inrichten.

De begane grond van het woongebouw herbergt zes appartementen die toegankelijk zijn via een centrale hal met beveiligde toegang. Vanuit deze hal heeft u ook toegang tot het souterrain, waar 21 inpandige bergingen te vinden zijn die bereikbaar zijn met zowel de lift als het trappenhuis. De penthouses bevinden zich op de derde en vierde verdieping en bieden een adembenemend uitzicht over de omgeving. Daarnaast heeft Residentie Carrefour een eigen privé parkeerterrein, zodat u altijd verzekerd bent van een parkeerplek.

Een ideale locatie voor een zorgeloos leven

De locatie van Residentie Carrefour is zorgvuldig gekozen om u het beste van twee werelden te bieden. Gelegen op de hoek van de Rijksweg Noord en de Geleenbeeklaan, heeft u alle voorzieningen binnen handbereik. U kunt genieten van de rust en de natuur in uw directe omgeving, terwijl u toch dicht bij het bruisende stadsleven van Sittard en Geleen bent. Of u nu houdt van wandelen in het groen, het verkennen van gezellige stadscentra, of het genieten van culinaire hoogstandjes in de nabijgelegen restaurants, Residentie Carrefour biedt het allemaal. Wonen in Geleen betekent dat u altijd een balans vindt tussen een rustige leefomgeving en het gemak van een levendige stad.

Schrijf u vandaag nog in!

Heeft u interesse om te wonen in Geleen in een van de appartementen of penthouses in Residentie Carrefour? Wacht dan niet langer en schrijf u direct in! U kunt zich aanmelden via onze website, waar u ook meer informatie kunt vinden over de verkoopprocedure. Wees er snel bij, want de belangstelling voor deze prachtige woningen is groot.

Voor meer details en om u in te schrijven voor een van de open dagen, kunt u terecht op de volgende link: 𝗠𝗲𝗲𝗿 𝗶𝗻𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮𝘁𝗶𝗲 𝗲𝗻 𝗶𝗻𝘀𝗰𝗵𝗿𝗶𝗷𝘃𝗶𝗻𝗴

Bent u benieuwd naar nog meer details, zoals technische gegevens en plattegronden? Bekijk dan onze uitgebreide brochure hier: 𝗕𝗲𝗸𝗶𝗷𝗸 𝗼𝗻𝘇𝗲 𝗯𝗿𝗼𝗰𝗵𝘂𝗿𝗲

We hopen u te mogen verwelkomen op een van onze open dagen en u binnenkort te begroeten als nieuwe bewoner van Residentie Carrefour!

Vorige blog lezen over Residentie Carrefour? Lees hier.