Marina van der Velden

Marina van der Velden eindigt in Top 3 van Miss Business Global 2024

Parkstad heeft een nieuwe internationale ster in de schijnwerpers staan. Marina van der Velden, een lokale onderneemster en oprichter van Msea Marketing Agency, heeft de Benelux succesvol vertegenwoordigd tijdens de prestigieuze Miss Business Global 2024 verkiezing in Vietnam. Marina eindigde in de top 3, en keerde huiswaarts met maar liefst drie titels: Best Talent, Best Interview, en de felbegeerde titel van 2nd Runner-up Global.
Een bijzondere ervaring in Vietnam De ervaring in Vietnam was bijzonder voor Marina. Ze maakte vrienden uit verschillende culturen en voelde zich enorm welkom. Tijdens de talentenronde wist ze het publiek diep te raken met haar uitvoering van “Colors of the Wind.” Het lied droeg ze op aan haar onlangs overleden opa, wat de emotionele lading nog groter maakte. De zaal werd stil en vele toeschouwers waren zichtbaar ontroerd, veegden tranen weg terwijl ze luisterden naar haar krachtige en gevoelige vertolking. Marina van der Velden
Verantwoordelijkheden als titelhouder Als 2nd Runner-up Global draagt Marina nu de verantwoordelijkheid om haar titel wereldwijd uit te dragen. Het komende jaar zal ze zich inzetten voor verschillende projecten en evenementen, waarbij ze haar platform wil gebruiken om positieve verandering te stimuleren en mensen te inspireren met haar verhaal.
“Het winnen van deze titels betekent zoveel voor me. Marina van der Velden
Dit jaar ga ik mijn kroon inzetten om hoop te geven, mensen te inspireren, en te laten zien dat kracht en doorzettingsvermogen elke uitdaging kunnen overwinnen,” aldus Marina. Met deze titels heeft Marina niet alleen een persoonlijk hoogtepunt bereikt, maar ook een indrukwekkende prestatie neergezet voor Nederland op het wereldtoneel. Terwijl ze haar kroon en titels draagt, kijkt ze uit naar een jaar vol nieuwe kansen en mogelijkheden.
Haar avontuur in Vietnam zal voor altijd een bijzondere herinnering blijven, vol nieuwe vriendschappen en onvergetelijke momenten. Volg Marina op social media om op de hoogte te blijven van haar reis en haar inspirerende projecten in het komende jaar.
Marina van der Velden
Beelden: Prive archief Marina van der Velden