Op zaterdag 7 september is het weer zover: het gezellige en nuttige Repair Café in Oirsbeek opent zijn deuren vanaf 10.00 uur. Dit is dé gelegenheid om kapotte spullen een tweede leven te geven, en tegelijkertijd van een kop koffie te genieten in goed gezelschap.

Wat kun je laten repareren?

Bij het Repair Café staat een team van enthousiaste vrijwilligers voor je klaar om te helpen met allerlei reparaties. Of het nu gaat om het herstellen van fietsen en rollators, het uitvoeren van naaiwerkzaamheden aan kleding, of het oplossen van problemen met computers, telefoons en printers – je bent bij ons aan het juiste adres.

Daarnaast kun je elektrische apparaten, tuingereedschap en lampen laten repareren. Ook voor het slijpen van messen, scharen, beitels en tuingereedschappen kun je bij ons terecht. Zelfs defecte TV’s en audio- en video-apparatuur kunnen vaak weer in goede staat worden hersteld.

Gratis reparaties en koffie

De reparaties en koffie zijn geheel gratis. We vragen enkel om een vrijwillige bijdrage, zodat we deze waardevolle dienst kunnen blijven aanbieden aan de gemeenschap. Of je nu iets te repareren hebt of gewoon zin hebt in een praatje, je bent van harte welkom.