Derde Divisionist SV Meerssen speelde afgelopen dinsdag tegen mede-divisionist Genemuiden SC. Beide teams komen uit in dezelfde klasse, maar deze is opgedeeld in twee secties: A en B. SV Meerssen speelt in de Derde Divisie B, terwijl Genemuiden in de Divisie A uitkomt.

Beide ploegen begonnen redelijk aan hun competities, wat zorgde voor de verwachting van een spannende wedstrijd, en dat bleek ook het geval. De bezoekers kwamen in de 22e minuut op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Nick Buitink. In de tweede helft werd er aan beide kanten veel gewisseld om meer controle over de tegenstander te krijgen.

Ondanks een aantal gele kaarten wist SV Meerssen de gelijkmaker niet te forceren, waardoor de bezoekers met de winst naar huis gingen. SV Meerssen kan zich nu richten op de competitiewedstrijd van aankomende zaterdag, waarin het aantreedt tegen hekkensluiter ASWH.

Bron (foto): Eindhovens Dagblad