Herbeleef de Magie van The Police met Tributeband The Policed

Begin jaren tachtig stond de muziekwereld op zijn kop door de opkomst van The Police, een band die pop en punk op revolutionaire wijze combineerde. Met hun vernieuwende aanpak van melodie en ritme veroverden Sting, Andy Summers en Stewart Copeland al snel de harten van miljoenen fans wereldwijd. Hun eerste albums, zoals Outlandos d’Amour en Regatta de Blanc, brachten iconische singles voort zoals “Roxanne”, “Can’t Stand Losing You” en “Message in a Bottle”. Deze nummers zijn nog steeds onmisbaar in de muziekgeschiedenis en blijven generaties lang indruk maken.

Hoewel het inmiddels zo’n vijftien jaar geleden is dat The Police hun reunion tour van 2007/2008 hebben afgesloten, kunnen fans nu de magie van hun muziek opnieuw beleven dankzij Tributeband The Policed. Deze band brengt de energie en dynamiek van The Police terug op het podium, met live-uitvoeringen die doen denken aan de gloriedagen van de originele band.

Ben je klaar om deze ervaring mee te maken? Wees er dan snel bij en koop je tickets voor The Policed via deze link. Mis deze unieke kans niet om de legendarische muziek van The Police live te horen!

Bron: Brikke Oave Cultureel Centrum

Lees meer over de uitagenda.