ouderen op een bankje

Heerlen, 5 oktober 2024 – De Dag van de ouderen in Heerlen, georganiseerd door KBO Heerlen-Stad, belooft een bruisende dag vol verrassingen te worden voor alle 55-plussers. Op deze speciale dag bieden wij onze leden gratis toegang tot twee toonaangevende musea in Heerlen, waar ze zich kunnen onderdompelen in de rijke cultuur en geschiedenis van de regio.

Het programma zit boordevol activiteiten en ontspanning! Op de dag van de ouderen worden de leden getrakteerd op een overheerlijke gratis lunch bij restaurant De Twee Gezusters. Daarna kunnen ze hun sportieve talenten laten zien tijdens het altijd gezellige Koersbal en Jeu de Boules. En alsof dat nog niet genoeg is, zorgt Seniorweb Landgraaf voor inspirerende workshops, waarin onze senioren op een laagdrempelige manier leren hoe ze hun digitale vaardigheden kunnen verbeteren. Handig én leuk!

Met dit initiatief benadrukt KBO Heerlen-Stad de kracht van saamhorigheid en de belangrijke rol van de oudere generatie. KBO Heerlen-Stad en KBO Roermond zijn aanwezig met een stand, waar bezoekers terechtkunnen voor informatie. Ook het Toon Hermanshuis is aanwezig.

We verwelkomen al onze leden graag op deze feestelijke en inspirerende dag! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Martha van de Laar via martha53@upcmail.com.

 

Bron: KBO Heerlen-Stad

Lees meer over evenementen in de omgeving van Parkstad