theater

Op zondag 22 september 2024 organiseert de Theaterschool Landgraaf een open dag in Theater Landgraaf. Deze dag biedt een uitstekende gelegenheid voor zowel kinderen als volwassenen om een kijkje te nemen in de wereld van toneelspelen en het theater zelf te verkennen.

Programma van de dag

De open dag is verdeeld in twee onderdelen, elk gericht op een specifieke leeftijdsgroep:

  • Ochtendprogramma
    Voor kinderen van 6 tot 12 jaar begint de open dag met een rondleiding om 10.45 uur. Vervolgens worden er workshops gehouden van 11.00 tot 12.30 uur, waarin kinderen op een speelse manier kennismaken met toneel.
  • Middagprogramma
    Voor jongeren en volwassenen van 12 tot 40 jaar start het middagprogramma met een rondleiding om 13.15 uur, gevolgd door workshops van 13.30 tot 15.00 uur. Dit biedt een gelegenheid om met theater bezig te zijn en meer te leren over de verschillende facetten van toneelspelen.

Wat kun je verwachten?

Deelname aan de workshops is gratis. Ook ouders en grootouders zijn welkom om mee te kijken. Na afloop van de workshops is er tijd om vragen te stellen en informatie te krijgen over de verschillende cursusgroepen die beschikbaar zijn. Deze groepen zijn ingedeeld op basis van leeftijd en interesse, zoals musical of toneel. Na de open dag is het mogelijk om je aan te melden voor een proefles. Dit geeft je de kans om de lesmethode, de docent en de andere deelnemers te leren kennen, en te ontdekken welke lesgroep het beste bij je past.

De open dag vindt plaats in Theater Landgraaf. We hopen je daar te verwelkomen en samen een inspirerende dag te beleven.

 

Bron: Theaterschool Landgraaf

 

Lees meer over evenementen in de omgeving van Parkstad