Chevremont is de competitie goed begonnen.

SV Laar

SV Laar kwam niet tot scoren toe

Dat sv Laar niet tot scoren kwam was met name de eerste helft te danken aan doelman Twan Roex die met zeer uitstekend keeperswerk zijn doel schoon wist te houden. Het boeiend voetvalgevecht in Weert begon gelijk vanaf minuut 1. Verdediger Casper Robijns maakte een gevaarlijke aanval van Laar met de hand ontschadelijk en kwam met een gele kaart enigzins goed weg. In het eerste kwartier waren beide teams gelijkwaardig en ging t spel op en neer. Beide teams zochten naar de openingsgoal maar deze bleef nog uit. Na het kwartier kwamen weertenaren steeds beter in hun spel en creërden een aantal goede mogelijkheden. Maar doelman Twan Roex was niet te kloppen. Aan de andere kant waren er ook wat kansjes voor Chevremont maar het vizier stond nog niet op scherp. In de 43e minuut was het wel raak, Casper Robijns kon een prima aangesneden vrije trap van Calvin Romer binnen werken en zorgde voor de 0-1 ruststand.

SV Laar aan het verdedigenNa rust

Na rust was het sv Laar dat vrijwel direct
Op zoek ging naar de gelijkmaker. Het was  wederom doelman Roex die prima redding bracht. Naarmate de tweede helft vorderde kwam Chevremont steeds beter in de wedstrijd en had de organisatie prima staan. Kansen om de wedstrijd in het slot te gooien waren er ruimschoots maar meerdere treffers bleven uit. Eindstand: 0-1

volgende week staat de eerste thuiswedstrijd op het programma. Om 14.30 wordt er op sportpark D’r Kaffeberg afgetrapt. Tegenstander is dan sv Deurne.

Meer Lokaal Voetbalnieuws? Klik op de link!