Hoofdmenu

VOYAGE OF TIME: LIFE’S JOURNEY

Voyage of Time: Life’s Journey is een beetje van alles (drie sterren)

Verenigde Staten, 2016 / 93 minuten
Niet schadelijk / Alle leeftijden
Regie: Terrence Malick
Met: Met de stemmen van Cate Blanchett en Brad Pitt e.a.
Ondertitel: Nederlands

 

 

 

 

 Donderdag . 12 Juli / 20:00 uur

 Vrijdag. 13 Juli / 20:00 uur

 Zaterdag. 14 Juli / 20:00 uur

 

Een ode aan de aarde en het leven, een reis door de tijd, van de geboorte van het heelal tot het eind. Een verwonderende blik op het mirakel van het leven zoals we het nu kennen en alles wat er aan voorafging. Wetenschap en emotie, geboorte en afscheid, grote kosmische krachten en de allerkleinste levenssystemen: alles komt samen.

Regisseur Terrence Malick ontleedt alles waar het heelal voor staat en welke wonderen ons als bewoners van de aarde nog te wachten staan. Een film in zijn unieke stijl, een ware opvolger van de succesvolle film The Tree of Life.

Filmhuis De Spiegel

Schunck 5.0 Bongerd 18

045 577 22 79

reserveringen

info@filmhuisdespiegel.nl 

www.filmhuisdespiegel.nl